Vivio on yhdessä suositun valmentajan ja vaikuttajan Anka Dziedzicin kanssa luonut erinomaisen keksikerman - herkun, joka vie kielen mennessään. Kermassa on käytetty maapähkinävoita sekä vehnäkeksejä. Maapähkinät, jotka sisältyvät keksikermassa, ovat rikkaita arvokkaasta proteiinista ja ravintokuidusta. Lisäksi ne ovat myös terveellisten rasvojen lähde, sillä maapähkinöissä vallitsevat tyydyttymättömät rasvahapot. Pääasiassa linolihappo (omega-6) ja kertatyydyttymätön rasvahappo (oliiviöljyhappo). Maapähkinät sisältävät myös alfa-linoleenihappoa, joka kuuluu omega-3-perheeseen. Maapähkinät sisältävät runsaasti mineraaliyhdisteitä, kuten magnesiumia, sinkkiä, kaliumia ja rautaa. Keksit, jotka on lisätty kermaseokseen, on valmistettu vehnäjauhosta ja kookosrasvasta. Vehnäjauho on hyvä monimutkaisten hiilihydraattien lähde. Se sisältää myös jonkin verran kasviproteiinia. Tämä seikka on erityisen tärkeä huomioida, kun noudatetaan kasvisruokavaliota.
Prymatin jauhettu makea paprika on monikäyttöinen keittiössä – sitä voidaan käyttää liharuokiin, kastikkeisiin, raejuustoon, leikkeleisiin, salaatteihin, kalaruokiin, riisiin ja siipikarjaan. Se omaa voimakkaan, mutta samalla miellyttävän makean maun. Se antaa ruoille herkullista aromia sekä kauniin ja intensiivisen värin.